yang teristimewa dan tersayang...

yang teristimewa dan tersayang...

Isnin, 2 September 2013

syukur alhamdulillah:)

tajuk atas bukan sebab saya peknen ye..huhu..yg tu belum ade rezeki lagi..saya suami isteri amat bersyukur dengan rezeki yg Allah s.w.t berikan kepada kami..jualan hasil air tangan kami semakin mendapat tempat di kalangan peminat..hehe..ape pon ni semua rezeki anak2..memang sekarang ni hampir setiap malam baking xhenti2..
yang paling mendapat sambutan hangat ader lah kek2 kami..saya ada jual coklat moist, red velvet, blueberry cheesecake dan snow cheese cake..memang mabeles..masuk bakul angkat sendiri..hehe..ape pon kepada semua customer saya terima kasih banyak2..
dan lagi satu saya sedang berjinak2 menjual produk shaklee...saya bukan jual saja tapi saya jadik testimoni utk produk tu coz nanti orang tanye kesan vitamin itu saya tak tau plak kan..huhu..ape pon pada yang nak dapatkan produk kami  leh sms atau call 017-6328284..


 kek coklat moist rm8
snow cheese cake rm9
blueberry cheese cake rm9
red velvet rm9

 kek coklat kukus rm30 bagi 1kg

apam polkadot rm35 utk 100 biji