yang teristimewa dan tersayang...

yang teristimewa dan tersayang...

Jumaat, 28 Mac 2014

perkembangan terbaru

lame dah rasenye tak bercerita di sini..biaselah bz siang malam..bb m sekarang dh 21 minggu..jap je mak rase coz bz sokmo sampai tak perasan dah mule kena prepare everything..setakat ni baju bb m dah sedozen mak beli..hehe..excited kan..barut mak dah beli yang baru dalam mase yg same baru jumpe yang lame..takpelah banyak sikit nanti..kalau musim hujan dah senang..mitten ngan booties kamu pon dah ade 5 set..lagi 5 set je lagi mak kena belikan..mak wat persiapan kamu seperti first baby juge..ayah ikut saja apa mak wat..hehe..

pas ni mak tinggal nak shopping barang2 utk breastfeeding ngan barang2 besar kamu jelah..mak mmg dah niat tak mau kamu rase kekurangan..biar same je semuanye..minggu depan genap 22 minggu kite berjumpe balik ye bb sebelum g kk untuk check up biase 7hb..mak tak sabar dah sebenarnye nak tgk kamu..jantina kamu mak ngan ayah dah tahu sejak 12 minggu lagi tpi next week doc akan confirmkan balik...kakak sarah selalu kate dier nak terus berdoa agar bb kat dalam perut mak yang kuar nanti girl..kelakar kakak ni..

tentang anak2 yang lain alhamdulillah semuanye ok tapi marissa baru 3 hari ni demam ngan batuk..doc kate tonsilnye teruk gak..hope anak mak cepat sembuh ye..next week kite nak g jalan2 dah..kalau sihat baru best jalan..ape pon mak hepi sangat ngan kehidupan mak sekarang...bisnes pon makin maju..betul kate orang biar kita hidup sederhana dari hidup meminta2 dan mengharapkan sesuatu dari org lain..jika kita bersederhana insyaallah kita akan terus berusaha untuk memperbaiki taraf hidup kita..

Selasa, 11 Mac 2014

kami penjual biskut pretzels yg sah...

sekarang ni kami bz sgt2 ngan tempahan pretzels yang pelbagai perisa ni...sape2 berminat nak cube sms lah saya 0176328284...harga 1 bekas rm18, 2 bekas rm35, 3 bekas rm50...sebekas ade 50 keping..ade 6 perisa iaitu:-
1) full choc
2) half choc
3) half choc with almond
4) half white choc
5) half white choc with almond
6) half white choc with oreo..