yang teristimewa dan tersayang...

yang teristimewa dan tersayang...

Selasa, 12 November 2013

alhamdulillah kakak maisarah dapat naik pentas...

kakak maisarah dapat naik pentas????ape sebab ye..sebabnye kakak maisarah dapat no 3 dalam kelasnye kat TADIKA PASTI...alhamdulillah...seronok tgk kakak naik pentas..walaupun tadika je tpi mak rase mcm nak mengalir airmata mase tengok kakak naik pentas..agaknye mcm ni lah perasaan ibu ngan ayah mase tengok aku konvo dulu...terharu sangat2..

mase kakak maiasrah memang mak dah kate ngan ayah kite akan close order utk semua produk coz nak fokus kat kakak je..alhamdulillah kakak berjaya..lagipon sebelum kakak exam mak ngan ayah dah janji nak bagi hadiah yang dier teringin nak sangat sejak tengok jiran kat umah atuk main iaitu mesin pembayar ibarat kate icha..huhu..mesin cashier tu..sekarang ni mak ngan ayah tengah usaha mencari mesin tu coz kalau leh nak yang ade barang2 market sekali..

nasib baik kakak maisarah penyabar tapi mak kena gak carik dalam mase terdekat ni..ape pon semua anak2 adalah anak2 yang hebat di mata mak ngan ayah...tulis blog pon rase nak nangis...huhu..mood:harap plan mak ngan ayah nak wat party anniversary mak jadiklah..hehe