yang teristimewa dan tersayang...

yang teristimewa dan tersayang...

Rabu, 28 Januari 2009

cuti yang panjang...


Sebelum sambung ke topik lain sy nk citekan ttg cuti tahun baru cina…sebelum tu saya nak wish hepi Chinese new year pada kwn2 saya yg menyambutnye,,,seronok sangat coz kali ni hubby dapat cuti lame sekali…hari sabtu g umah mertua..then,sabtu ptg balik coz maisarah sy yg comel tu ader angina sampai ibu yg jagenye terpakse dtg tgk dier…erm…dah serasi betul dier ngan ibu nye…jeles gak tgk…yelah, ngan mak dan ayhnye dier tak nak…sedih je…ahad mcm biase saye sy g kelas…then yang paling best sekali ari isnin..ari isnin adelah ari yg dinanti2kan…kitaorg g wet world shah alam bersama adik beradik ipar dan abg saye sekali…seronoknye bile maisarah swimming sekali ngan ayahnye…masuk dalam pelampung lah…hepi je rase bile tgk dier mandi dengan seronoknye..balik dari wet world, we go to sacc mall shah alam utk jln2 carik mkn…hehe..sambil tu g beli brg2 maisarah di sane…tgk butik anakku besar jugak kat sane…ader jual dress flower girl lagi..then semlm ptg saya ngan hubby bawaknye ke taman tasik titiwangsa…mule2 nye dier tido tapi bile dah satu round kitaorg ronda br dier bgn…macam biase bile tgk org ramai2 dier rs mcm pelik je…before maghrib we all blk umah coz nak kena siapkan brg2 nak g keje ari ni…

Tiada ulasan: