yang teristimewa dan tersayang...

yang teristimewa dan tersayang...

Khamis, 29 Januari 2009

maisarahku sayang...


Bulan berganti bulan hari berganti hari saya pon selamatlah pantang selama 44 hari…hari yg terakhir pantang sya adalah pada hari raya pertama…mase tu rs sedih coz tak dapat puasa walaupun sehari…tapi yg seronoknye dapat gak saye beraya sebagai seorang ibu..bile dah dapat kuar semmpat saya ajak hubby g shopping dulu brg maisarah before g umah atuknye…hehe..lepas raye saye masih bercuti panjang coz nak abiskan cuti dan nak bersama ngan maisarah di rumah sendiri..ibu saya kate kena biasekan dier ngan keadaan umah sendiri..alhamdulillah bile masuk pertama kali kat umah sewa kami, maisarah ok...takot gak kalau tak biase abis dier berteriak nnti...takot wat jiran tak selesa je...awal 3 bulan yang pertama mmg tak bawak maisarah kuar mlm klu kami berdua je..takot gak lah kan coz nnti kena ape2 ke...then masok je 3 bln kitaorg siap call ibu nak mintak pendapat coz nak bawak maisarah g beli barang..bile ibu bg lampu hijau kami pon bawak lah dier..mase tu rs seronok dan bangga coz dah ader anak..hehe..lupe plak nak cakap...sebelum umurnye 3 bulan hubby saye sempat botakkan sendiri kepala maisarah...nasib baik dier tak meragam..

Tiada ulasan: