yang teristimewa dan tersayang...

yang teristimewa dan tersayang...

Khamis, 29 Januari 2009

tambah anak...huhu...

Erm...cakap pasal second bb ni we all dah decide akan ader bb lagi dlm ms terdekat ni...hehe..mmg lah cepat but ingat nak rehat after 30 years old...hehe...like my mom...sekarang ni dah 25 tahun...menjelang 26 years must have two child..tapi kena planning klu leh nak bb lahir nnti dlm bln 4 or 5 coz sekarang ni kan saya lajar lagi so tak mau dah extend banyak kali..nnti lambar plak konvo...hehe...tpi klu dapat naik gred sebelum waktunye lagi bgs..leh bersalin setahun satu...haha..we all mmg plan nak ramai2..tapi bergantung pada rezeki gak..klu skit je kami terima...tapi bile ingat ms study dulu kelakar gak..yelah siap tilik pakai cincin ngan rambut lagi nak tgk anak bape ramai dan jantina ape...mcm saye dikatekan akan ader dua anak je dan dua2 girl...ye ke..tak mungkin...hubby saye kate tak leh percaye semua tu..mane tau anak saye ramai lg ke...haha..ingat gak kes shaz yg tilik just dpt satu bb dan bb tu plak boy...ngamuk lah dier...tapi bkn ngamuk teruklah.just ngamuk biase2 je..just main2...mel plak kalau tak salah saya 3.same ngan diana 3 gak..betul kan...hehe...kalau salah nnti betulkan lah ye..

2 ulasan:

nurlailatun berkata...

oittt....mcm pnh ku dgr je psl cincin ngn rambut tu tp dimana ya?????????hehehe...itu juz tgk je la atul....btul xbtul tu wallahualam la....

nur rabiatul adawiyyah berkata...

ERM...aku pon takdelah caye...tapi ader gak org tgk anak aku kate maisarah akan dapat adik girl pas ni...hehe