yang teristimewa dan tersayang...

yang teristimewa dan tersayang...

Rabu, 28 Januari 2009

tempoh kehamilan

Sepanjang kehamilan hingga bersalin sy takdelah kena muntah2 or pening2..just penah 2 kali sy terpakse ke hospital. Firstly mase awal pregnant (7 weeks) saya sakit perut yg teramat sangat.bile g spital doctor scan bgtau mereka tak nampak jantung bb saye…then after 1 week mereka mintak dtg blk ke spital nak scan.if takde doctor nak cuci…mase tu sedih sangat…tapi hubby bg sy semangat dan dier kate kena redha ape yg akan berlaku…bile next week doctor cakap dah nampak rs seronok yg teramat sangat…then minggu yg kesembilan terus g klinik wat check up kat klinik…wat buku terus..secondly mase dalam 7 bln saya sakit dada yang teramat…bile doctor kate tu adelah normal utk wanita mengandung so kitaorg rase lega…blk umah terus wat exercise yg saya lajar dalam buku pregnancy utk legakan sakit dada tu…mase pregnant tu hubby mmg suke beli mjlh dan buku ttg kehamilan..so kami akan same2 baca buku tu…mase nak cadangkan name anak mmg ader 2,3 buku yg kitaorg tengok…nnti saya citekan plak ttg kelahiran yg dinanti…

Tiada ulasan: