yang teristimewa dan tersayang...

yang teristimewa dan tersayang...

Rabu, 11 Februari 2009

sabtu dan ahad...

Rase seronok dapat cuti lame.tapi tension nye bile sampai ofis ader je benda2 yg tak suke ader atas meja..macam biaselah ader surat kena pergi kursus..masalah nye tak leh nak g coz tarikh tu saye ader test kejuruteraan..pening..(fizri, I need ur help)..ari sabtu macam biase saya g umah ibu dulu pagi tu..tghari tunggu hubby g amik barang ngan brother saya di rawang..bile hubby balik kitaorg terus g umah mertua coz beday ayah mertua saya 070209 yang ke 59..happy besday ayah..macam biase kali ni kakak ipar yang uruskan semua..tahun ni tak aktif skit...hehe..biaselah kan anak kecik lagi..lepak umah ayah sampai kol 10 lebih pas tu balik umah ibu coz esok pagi2 ahad saya nak kena g kelas..so, hubby kate tak nak kacau maisarah tido..so, tido umah ibu jelah lagi senang..ahad macam biase g kelas pas tu ader test lagi..nasib baik leh wat..tapi tak taulah betul or tak..huhu..hubby plak tak keje ahad tu. So, dier bawak maisarah g orang kawin kat area umah ibu gak lah...petang hubby datang amik kat kelas..sori sayang coz terpaksa tunggu saya lame ari ahad tu..mmg tension kelas aria had lepas coz kol 4 lebih kelas baru settle. Dah lah takde rehat untuk mkn lansung..nak solat pon dier bagi just 15 mint..last2 solat kol 4 coz saye blah dari kelas awal coz terpk kan maisarah yg sedang tunggu maknye..cian kat dier..malam tu hubby keje malam. So, tinggal lah saya tido berdua ngan maisarah je..bosan gak..nak tak nak ok je...

Tiada ulasan: