yang teristimewa dan tersayang...

yang teristimewa dan tersayang...

Isnin, 2 Mac 2009

jumaat yg penat..


Lame rasenye tak menulis kat blog ni..banyak cuti dan banyak keje..tu yg tak sempat nak tgk blog..dalam mase yg same kesian gak kat maisarah coz mak nye yg sibuk dier hanye selalu manje ngan ayahnye sahaja..anyway thanks sayang dan maisarah coz memahami..dua minggu yang lepas cuti dua hari coz nak settlekan pasal hall ajar dan mencarik baju maisarah..pak andak nye kawin last week dan sabtu ni, tu yg jenuh dok mencarik segala2nya..nasib baik present dah beli dari awal..hadiah yg kami akan bg so special for both of them..jap2 lagi saya akan citekan perkahwinan mereka..sekarang ni just nak cite ttg maisarah dan cinta hatiku..jumaat 20/02/2009 kami ke kajang dulu coz hubby nak g bayar saman parking kat mpkj..erm..walaupun keje hubby saya sebagai penguatkuasa dier tetap tak lepas dari melakukan kesilapan..hehe..for sayang don’t do like that again..settle je saman nye kami terus ke putrajaya..niat hati nak ke pasar tani..bile call mel dier kate pasarnye start tghari skit..erm..frust je coz malas nak lepak putrajaya lame2..so hubby cadangkan kami ke alamanda carik baju utk maisarah..bile masuk lovely lace dah nampak bj nye..tapi saiz plak takde..sedih tol..oppss..lupe plak nak bgtau tema yg kami carik adalah coklat gelap..baju bb susah nak carik coklat gelap..pusing punye pusing semua nye takde..tgk jam baru kol 12.hubby kate let’s go to one utama..but before that kenalah teman hubby g solat jumaat di damansara first..after hubby solat kami terus ke one utama..first kedai yg kami g adalah flower girl..aunty kat kedai tu kate saiz utk maisarah dah abis ...yang tinggal just saiz 1-2..mane leh beli saiz tu coz maisarah baru 6 bln lebih..hubby kate jom g ronda dulu..pusing punye pusing takde gak..yg jumpe just baju hubby je..after makan kami terus balik..ingat nak terus balik umah tapi hubby kate cube kite g jusco au3 keramat..saye pon kate orait..bile g sane tak jumpe pon baju utk maisarah..tapi jumpe baju for new baby..baju ni saya just saje beli coz sape2 yang bersalin leh lah saya bagi baju2 tu..malam t uterus lepak umah coz dah kepenatan..lagi pon kena rehat coz esok nye nak ke jalan tar plak..hehe..gambar kat atas tu maisarah panas menunggu ayahnye g solat..

Tiada ulasan: