yang teristimewa dan tersayang...

yang teristimewa dan tersayang...

Rabu, 2 September 2009

rezeki anakku...

semalam dapat email dari pn zaza bgtau nur maisarah terpilih untuk outdoor photoshoot..alhamdulillah..rezeki..rase macam tak caye je..pn zaza minta kami pilih tarikh dan tempat..dier suggest wat kat taman tasik titiwangsa...bile dah bincang ngan hubby ingat nk wat kat putrajaya..nti kami tengok macam mane..kami dah sepakat memilih tarikh 03 oktober..kebetulan mase tu saya takde kelas..hubby pon kate dier akan mintak cuti..rase tak sabar plak nk wat photoshoot tu coz nk tengok maisarah bergaya dalam gayanye yang tersendiri..semalam bile terbaca tentang perbincangan bertajuk saya bukan ibu yang sempurna rase sedih sangat..kadang2 saya ader rase macam mereka..so, semalam balik dari keje saya terus dakap maisarah dan katakan padanya yang saya terlalu sayangkan dia...saya akan cube untuk tidak garang pada dia lagi..betul lah apa yang dikata..budak seusia itu tidak mengetahui apa2...semalam saya biarkan je dia buat apa yang dia suka..peknen kali ni mmg saya mudah tersentuh dan senang mengalirkan airmata..so, bila bincangkan tentang anak2 ni saya akan tersentuh sangat2..maisarah, mak terlalu sayangkan maisarah..kalau boleh mak nak sentiasa ader ngan maisarah..even nanti mak ader adek maisarah, mak tetap sayangkan maisarah dan adek same je...takkan ader kelainan..

4 ulasan:

Mummy_Sofea berkata...

wah bestnya dpt photoshoot..camner leh dpt 2 atul...msti cute si maisarah 2...

nur rabiatul adawiyyah berkata...

atul join forum ratuhati..pas tu ader somebody namenye ladyzaza iklankan dier nk pilih 10 org untuk outdoor photoshoot..atul emailkan lah tentang maisarah kat dier..tak sangka plak terpilih...:)

wanie @ suzie berkata...

salam atul....baru jumpa blog atul
wani da add n follow atul...nanti jangan lupa tayang hband kat sini ek...hheheh...
best la maisarah leh photoshot tu...leh gaya sakan nanti

nur rabiatul adawiyyah berkata...

ok..thanks wani...thanks a lot..