yang teristimewa dan tersayang...

yang teristimewa dan tersayang...

Selasa, 27 Oktober 2009

anniversary...

tajuk macam dasyat..tapi isi tak tau nak tulis ape coz dah pening...2 minggu 1 hari je lagi tinggal kami punye anniversary yg kedua..jap je rasenye kami dah kawin..nak masuk 2 anak pon ni..mase pantas berlalu..yang wat kan kepala ni pening coz tak tau bile nak celebrate..on 10th november 2009 mmg akan celebrate makan yg special2 sikit..tapi ingat nak gak jalan2 kan coz last g penang aritu pon bulan 3..so, lame dah tak jalan..hubby kate leh je g 21hb november..tapi mase tu budak sekolah dah cuti..byk hotel di melaka dah fully booked..erm..hubby kate g awal lah..rabu ni dah start final exam dan paper yg terakhir aderlah pada 15hb november..that's why tak leh nak celebrate minggu tu..ingatnye nak g minggu ni tapi tak terlalu awal ke coz memandangkan photoshoot maisarah akan diadakan pada sabtu pagi ni di klcc so ingat pas photoshoot nak g lepak kat mane2 lah..cadangnye nak ke bukit tinggi tapi tak taulah best ke tak..hubby kate ok je tapi ami ni selalu bile nak g mesti tukar plan..mulelah terfikirkan barang hantaran untuk adik ipar tak beli abis lagi, barang bb tak beli lagi..macam mane..kami berdua mempunyai naluri yg same..hehe..ape pon kena tgk mase..ibu pon takde kat umah minggu ni coz adik nak bawa ke port dickson bersama keluarga mertuanye..so, takde kawan gaduh lah maisarah..jangan salah anggap coz maisarah mmg suke gaduh ngan wan dier sambil tunjuk2 tangan..tapi kalau ngan atuk mmg best friend..ape pon, kite hanye merancang tuhan yang menentukan..so, tgklah macam mane nnti..

Tiada ulasan: