yang teristimewa dan tersayang...

yang teristimewa dan tersayang...

Jumaat, 4 Disember 2009

baby with transport contest...



contest by ummi nabilah...

kali ni saya nak join contest yang dianjurkan oleh ummi nabilah...maisarah pon dah ader 3 transport wat setakat ni..tu yang mak nye seronok nak join contest ni..

so, di sini saya nak ceritakan sedikit tentang detail anak dara saya ni...
nama : nur maisarah bt mohamad fikri
umur : 1 tahun 3 bulan..
tarikh lahir pada 19 Ogos 2008..
gambar ni diambil di rumah kami dan di taman metropolitan kepong..
suke tengok gambar ni coz aksinya yang bersahaja ketika gambar diambil...
kepada ummi nabilah hope syarat2 yang dikenakan ini telah kami penuhi..terima kasih...

ni lah antara gambar yang kami ader...



di taman metropolitan kepong



mendapat hadiah hari lahir



yang ni pinjam jap sepupunya punya...

3 ulasan:

umminabilah berkata...

salam...dtg check n3..ok all done...gud luck..bnyknye transpot maisara, hehe..

umminabilah berkata...

salam...dtg check n3..ok all done...gud luck..bnyknye transpot maisara, hehe..

nur rabiatul adawiyyah berkata...

thanks...ramai yang membeli lah umminabilah..:)