yang teristimewa dan tersayang...

yang teristimewa dan tersayang...

Rabu, 23 Disember 2009

lega sikit....

mak rase mak bz sekarang ni coz kat umah tak sempat sangat nak update blog mak ni coz mak bz nak wat persiapan adik m..untuk kakak maisarah pon mak sibuk kemaskan barang2 kakak yang ader dulu...baju2 yang dah tak leh pakai mak simpan baik2 dalam laci..tak maulah pakaikan kakak baju2 yang kecik sangat..tak selesa kakak nanti...jumaat lepas mak ngan ayah rase lega sikit coz dapat dah beli barang2 adek m dan kakak maisarah..mak kena adil..ape adek dapat mak kena belikan untuk kakak sekali..tapi mak tak dapat nak upload gambar coz hp mak wat hal balik...to ayah nnti leh lah beli hp baru kan...hehe....mak rase lega sangat2 coz akhirnya baju adik dan barang2 untuk adik m dah settlekan..tinggal nak beli losyen dan wipes aje coz ayah kate sebulan sebelum bersalin baru beli coz benda2 tu semua benda basah...kami pergi ke tiga tempat dalam setengah hari...huhu..ingatnye nak g pagi tapi ayah keje..pas solat jumaat kami pergi ke kenduri yang ibu maisarah wat...pas settle kenduri tu kami terus gerak ke sogo..kat situ mmg shopping sakanlah...rase macam belikan barang untuk anak first plak..hehe...pas dah settle kami ke klcc selepas solat maghrib..sekejap sahaja kami ke sana dan akhirnya kami ke ampang point menuju ke butik anakku dan mom's care..ayah nak sangat belikan adik sapu tangan bumble bee tu...katenya warna ceria..mak ni ikutkan aje..balik umah terus kami pengsan coz kepenatan..kakak maisarah pon tak larat dah...tapi mak sempat belek2 barang yang mak beli...keperluan adik yang dah ader bantal, besen mandi, baju lebih dari 10 pasang..pening ayah tgk...,mitten and booties baru ader 5 pasang....botol susu, mandian, syampu, lampin, sapu tangan, minyak telon, selimut, ape lagi ye..mak dah lupelah sayang...takpe..yang penting semuanya dah cukup lengkap..tunggu adik m kuar je..kakak pon makin pandai akan selak baju mak untuk sayang adik m...mesti kakak maisarah dah tak sabar nak tgk adik kan...macam2 dalam pale ayah dan mak untuk bg yang terbaik untuk kakak dan adik..insyaallah jika ditakdirkan adik punye jantina girl adik dan kakak juga akan menerima hadiah yang istimewa dari mak dan ayah...so, tunggu......

2 ulasan:

LYaFRINA berkata...

Salam..Sila check Finalist Im yours:-

http://cahayahatiku-lyafrina.blogspot.com/2009/12/finalist-im-yours-kategori-b-c.html

TQ

nur rabiatul adawiyyah berkata...

terima kasih...