yang teristimewa dan tersayang...

yang teristimewa dan tersayang...

Isnin, 9 Ogos 2010

bercuti ke bukit gambang

lame dah mak tak g bercuti ngan family mak… 2 hari sebelum mak lahirkan adik mak ngan ayah g matta fair..beli pakej utk g bercuti..mase tu kami telah pilih utk ke bukit gambang, kuantan pahang..mmg syoklah g sane..walaupun tak mandi bersungguh2 tapi kami puas hati coz dapat bersama anak2..kakak ngan adik nampak hepi je..lagipon anak2 mak baik semua..tak meragam pon..lain kali leh lah g bercuti lagi..raye ketiga ni plan nak ke Cameron Highlands tapi bile dah best ke bukit gambang rasenye nak ke sana lagi…ayah pon kate sane best sangat..puas atilah ngan pakej yg dibeli..so, mari layan gambar2 nye…

mak dan kakak


kakak ngan adik..

adik nak mandi...
best kan?

4 ulasan:

MaMa aDaMaQiL berkata...

bestnyeee...nk g gak ni..tgk la bajet ujung thn ni..kalo ade lebih leh ajak en.hubby g..

nur rabiatul adawiyyah berkata...

kalau kite dapat g ramai2 mesti best kan nat?

Cik Andam Hazlina berkata...

syoknyaa jalan2..

heheheh lina follow...

nur rabiatul adawiyyah berkata...

thanks lina....