yang teristimewa dan tersayang...

yang teristimewa dan tersayang...

Isnin, 20 September 2010

cite sepanjang aidilfitri - part 1

             selamat hari raya aidilfitri kepada semua pembaca..lambat sgt nak wish kan..takpelah..lagipon kite masih di dalam bulan syawal kan..mak nak mintak maaf byk2 kalau mak ader tersilap kata terkasar bahasa...ape perasaan mak raye tahun ni ye..raye tahun ni aderlah raye yang paling tak best yg mak penah rase selama mak hidup..nape mak kate begitu ye..yg tu mak tak leh lah cite kat sini...sensitif tu..hanya kwn baik mak mama natt yang tau..thanks to natt coz share mslh ngan atul...mak pastikan tahun depan raye mak akan lebih bermakna...nasib baik puteri2 mak ader..sekurang2nya terubat gak rs di hati ni...yang lagi tak best aderlah mak tak dapat amik gambar mak bersama ayah ngan anak2..benci betul tau coz ni semua coz mak tak ader mase..nape takde mase coz layan perangai org2 yg memenatkan mak..tahun depan no more ok...
                 raye ketiga mak bertolak ke cameron highlands bersama ngan family sebelah mak..mak rase seronok mase tu coz tercapai gak hajat mak nak bawak anak2 mak ke cameron highlands..kami menginap di carnation apartments..kami g tiga kereta ke sana..kat san mmg mak lepas dendam lah makan strawberi..mmg syok tapi tak dapat beli banyak barang coz mase suntuk..lagipon kat sane musim hujan plak..ni antara gambar yg sempat diambil...

 kesemua ni buah hati mak...

 one family

tak dapat nak upload banyak2 lah coz banyak sgt..nnti kalau ader ms mak update lagi...oklah mak takde mood nak cite nnti ader mase mak sambung lagi...









3 ulasan:

MaMa aDaMaQiL berkata...

u're alwaz welcome dear...jgn sedih2 lg k..ignore je org2 yg wat atul sedih tu..kite kene kuatk..semangat2..heheh

Rizziela berkata...

Wah! siap g bercuti lagi tu

nur rabiatul adawiyyah berkata...

mama natt: ok..mmg atul kena kuatkan semangat natt..
ila: a'a..org takde kampung macam kami ni mmg kena g bercuti lah br ilang rs boring di kl ni..