yang teristimewa dan tersayang...

yang teristimewa dan tersayang...

Selasa, 14 Disember 2010

persiapan majlis akikah dan harijadi anak2 ku..

wow...macam best dan ramai  je tajuk di atas..mmg best coz kali ni akan diadakan majlis akikah utk 3 anak dara iaitu my daughter marissa, dan anak2 buah ummi nadhirah dan sofea amani..chumels2 gitu...tak lupe juga kami nak sambut besday nur marissa sekali..jap je tak lame lagi anak mak dah setahun..tema kami dah sepakat memilih ungu dan pink..tak jadik plak ungu putih coz atuk kate ungu pink lagi cantik..kali ni kami wat majlis besar..so, akan ditumbangkan 3 ekor kambing..banyak nye..leh ke abis..macam biase kambing2 tersebut akan dibakar dan selebihnya di masak..syok gitu..
bile ye nak buat?insyaallah majlis akan berlangsung pada 27 mac 2011 iaitu pada hari ahad..atuk kate kali ni buat hari ahad coz biasenye ari sabtu ader org keje...sekarang ni maklong tgh bz mencari tempat utk tempahan kad..mak pulak sibuk mencari kek dan cupcakes serta decoration..bukan tak nak wat sendiri coz byk keje mak nk kena wat di samping mak nk kena masak..harap2 mak larat lah coz mase tu mak dah nak masuk 7 bulan..huhu..
tapi keje mak macam dah selesai je coz mak dah jumpe tempat yg sesuai iaitu tempat ni...comel tau..totcupcakes...mak rase harganye berpatutan..ayah akan luluskan jika ayah berminat..huhu..kalau ayah tgk laman web ni nnti mesti ayah terpikat..kambing akan diintai pada bulan januari nnti..khemah pon akan diuruskan oleh pakngah..mak ttp jadik jawatankuasa makanan..hehe..mak pon tgh pening carik cameraman coz zaza dalam pantang waktu tu..so, terpakse carik org lain..
oklah nnti mak sambung cite lagi k...bye2..

2 ulasan:

mRs aGed berkata...

fuyoo....meriahnyer...mcm nak kenduri kawen..heheh..niway ko tu jgn lasak2 sgt.tgh carry baby tu...hehehe

nur rabiatul adawiyyah berkata...

mel: tq..mmg skrg ni dok berjage coz sblm ni bleeding sikit..sorg bb aku dh turun..ni tinggal sorg je lagi..tu kena jage..