yang teristimewa dan tersayang...

yang teristimewa dan tersayang...

Isnin, 14 Mac 2011

happy birthday nur marissa

hari ni genap anak kedua mak setahun....pagi tadi ayah belek marissa ayah kate dah besar anak ayah..mak pon rase jap je marissa dah besar..kakak sarah dah tak sabar nak ajak adik dier jalan2..SELAMAT HARI JADI YANG PERTAMA UNTUK NUR MARISSA BT MOHAMAD FIKRI..mak, ayah dan kakak sayang kat marissa sangat2..marissa dan maisarah adalah permata yang amat berharga pada kami.mak dan ayah doakan marissa membesar sebagai anak yang solehah..tak lama lagi kamu nak jadik kakak juga...kesian kamu kecik2 dah jadik kakak tapi takpe.mak dan ayah akan pastikan anak2 mak dan ayah akan cukup kasih sayang..mak dah ayah takkan abaikan kamu berdua..

perkembangan kamu untuk setahun:

berat dah 10.8kg...

belum pandai berjalan lagi..just berpaut je boleh..kesian kami nnti potong kek belum pandai jalan lagi

gigi masih kekal 8 batang...

sekarang ni kamu baru nak baik dari demam campak..kesian kamu umur setahun kena campak plak..

mulut dah macam2 cakapnye....tapi belum pandai panggil ayah lagi..hehe

seorang kanak-kanak yang ceria sepanjang mase tapi kadang2 dtg garang dier mmg abislah..huhu

tu je perkembangan puteri kedua kami...sori ye sayang tak boleh celebrate besday kamu hari ini coz ayah ader exam malam ni dan malam esok..mak ingat rabu ni kite celebrate besday marissa ye...

4 ulasan:

mummy_ayu berkata...

happy buzzday..semoga jadi anak yg solehah!! amin...

nur rabiatul adawiyyah berkata...

thanks mummy ayu...

mRs aGed berkata...

HAPPY BIRTHDAY MARISSA...insyaallah nanti unt mel pg party birthday marissa yer

nur rabiatul adawiyyah berkata...

tq auntie mel..