yang teristimewa dan tersayang...

yang teristimewa dan tersayang...

Selasa, 26 April 2011

minggu 31

diam tak diam mak dah mengandungkan baby m selama 31 minggu...jap je dah berlalu..mak pon sekarang ni bz sebab tu jarang skit update blog..ape perkembangan anak mak ye..
berat mak dah mule turun..huhu..biasenye kalau ikut kakak2 kamu kalau berat dah mule turun tandanye mak akan bersalin cepat..selain dari tu rahim mak pon ukuran dah mule pendek..nurse kate bb m dah ader kat bawah cume masih tido terlentang..kalau dah sujud memang kena standby..huhu..mak tak sabarlah sayang..
mak belum g scan lagi coz ikut doktor hisham dier nak jumpe kite bile dah 34 weeks..
tapi ayah kate macam kena g awal coz risau tengok keadaan mak sekarang ni..yelah, mak dah mule tak larat..skit punggung makin menjadi2..mak tengok ayah simpati tengok mak..takpelah ayah, mak masih mampu lagi nak bawak anak kite ni..walaupun mak dah nak masuk 32 minggu this week mak masih leh masak,leh wat keje umah dan masih lagi kuat nak naik turun umah kite yang berada di tingkat atas sekali tanpa lif ok..ingat nak pindah jugak tapi mak kuatkan ati ni kena semangat sikit coz nak tunggu umah baru kite semua siap baru pindah..ayah kate leceh pindah banyak kali..betul gak kate ayah tu..mak tau bb m ni mesti kuat tapi jangan nakal2 ye sayang...mak nak kamu jadik macam kakak2 kamu yang manje sentiasa..pasal pantang plak ayah tengah fikir macam mane nak bagi mak selesa dalam pantang coz kali ni ayah nak jage sendiri mak pantang..kami sedang bincang macam mane bilik untuk mak ngan bb m nnti..oklah ader mase mak cite lagi tentang bb m ok...

Tiada ulasan: