yang teristimewa dan tersayang...

yang teristimewa dan tersayang...

Rabu, 30 November 2011

makan nan cheese

baru2 ni cuti awal muharram kami ke medan tuanku...en suami ajak g test itu nan cheese...erm..mak pon bersemangat..mase tu anak2 dara nak ajak g carrefour tapi ayah kate next time..huhu..mak menang malam tu..bersemangat malam tu mak nak g.....

dari pendapat mak ngan ayah rasenye nan cheese ni biase2 je..kami bukan jenis kuat pedas sangat so bila rase kuah dal nye terus tak tahan...pedas gile...cheese nan dia pon ayah kate takdelah banyak sangat cheese nya..ayah kate tak mau repeat lagi lah...kita carik kedai lain pas ni...mak follow je..anak2 pon tak berapa nak makan nan cheese tu...sorilah gambar bawah ni tak clear sgt..biaselah musyrif tak bagi kerjasama coz kepanasan dok kat kedai tu...kalau tau dok kat belah luar dari dok kat dalam...

1 ulasan:

SiTi berkata...

salam ziarah...jemput laa ke blog ct & jom join GA

http://zuarcity.blogspot.com/2011/11/giveaway-cenderamata-dari-pangkor.html