yang teristimewa dan tersayang...

yang teristimewa dan tersayang...

Khamis, 8 Disember 2011

cuti krismas ni....

erm...entry ni macam tengah plan something...actually krismas ni mmg dah plan ke melaka coz nak hadiri perkahwinan anak tuan rumah dan kenduri kakak sepupu...tapi dah jenuh carik homestay dan hotel tapi semua fully booked..dah alang2 g sane nak g pekena coconut shake klebang..tapi tgh pening nak g ke tak..kalau g nak tido mane...
semalam plak en suami tanye krismas ni nak g mane???yelah dah tak dapat tempat menginap...kite g cameron nak tak??/dalam hati mmg best tapi dah ramai bagitau jangan g kalau krismas coz ramai sangat orang...bukan senang hubbyku mendapat cuti...bila boleh cuti tu ingat nak bawak anak2 g jalan2...tengoklah macam mane nanti...

2 ulasan:

:: mama N.I.A :: berkata...

atul....ade hotel br buka kt melaka....kt area LIMBUNGAN...dkt2 gk ngn klebang.....nme hotel, MARVELUX hotel.....=) hotel baru tu....br rasmi 11.11.11 aritu....

nur rabiatul adawiyyah berkata...

Ye ke...tq