yang teristimewa dan tersayang...

yang teristimewa dan tersayang...

Rabu, 7 Disember 2011

preparation for the party..

tajuk kat atas dah macam best je..memang best coz sekali lagi mak akan mengadakan majlis untuk anak2 mak...tapi kali ni mak memang betul2 nak wat persediaan dari awal..sekarang ni mak tengah nak fikirkan gooides utk dewasa dan kanak-kanak...tema dah select..baju kali ni nak carik awal2...mak dah bagitau kat ayah ape mak nak wat dan beri dan ayah setuju..
kalau sempat dapatlah wat semua..mak kalau leh nak sediakan bunga telur sekali kali ni..ayah plak nak letak wajik kat bunga telur tu..huhu...macam anak kawin plak ade bunga telur..hehe...bukan ape kali ni insyaallah nak wat akikah musyrif sekali...so, mak berhajat nak bagi bunga telur sekali...
majlis insyaallah akan dibuat pada februari..tarikh nye dah ada tapi mak belum boleh bagitau takot tertukar last minit ke kan...tapi mak rase tarikh tu macam ramai yang akan wat majlis anak2 mereka coz mak ingat jugak tarikh2 besday anak2 kawan mak..kalau terselisih tarikh mohon maaf ye...kali ni mak terpakse buat majlis awal coz bulan 3 nanti adik ipar dan jiran mak nak kawin...so, kite kena lah mengalah ok...majlis kawin lagi penting..
ape pon mak berdoa agar apa yang mak rancangkan akan dapat dibuat...tapi mak terkilan gak coz salah seorang sahabat karib mak a.k.a mama angkat anak2 mak tak dapat dtg coz berada nun jauh di australia...kepada mama natt  nanti mama natt balik kite join wat majlis anak2 kite ye...kepada mama eja harapnye kamu boleh datang ye...kamu dah abis pantang ke masa tu?hope dah lah...

insyaallah tema kami akan guna dua warna di atas...:)

3 ulasan:

MaMa aDaMaQiL berkata...

Mmg sedey sgt2 xdpt join utk kali...insyaallah nnt mama blk kite celebrate same2 k..rindu sgt2 dgn kalian..huhu

Mama Kyra berkata...

alahai sedihnya mama..tk dpt join..dh bsalin ms tu..dlm pantang..huhu

nur rabiatul adawiyyah berkata...

takpelah dua2 mama...nnti next time kite berparty bersama k...