yang teristimewa dan tersayang...

yang teristimewa dan tersayang...

Khamis, 15 Mac 2012

kesihatan anak2....

awal bulan dua kami diberi ujian yang betimpa-timpa...syukur alhamdulillah berkat sokongan  dan bantuan dr family dapat jugak kami hadapi...sebelum majlis harijadi marissa dan akikah musyrif(yg ni akan diceritakan kemudian) maisarah dan marissa kena chicken pox..seminggu pas maisarah kena baru marissa kena..nasib baik musyrif tak kena dan nasib baik anak2 yang kena tak meragam...masih aktif lagi...

selepas majlis anak2 musyrif kena angin pasang...yg ni dugaan hebat coz dia asyik nangisje...demam plak..bawak g berubat tradisional barulah musyrif ok skit..lepas musyrif sht akhir sekali mak pulak kena ovestressed...tekejut bile doc kate mak bkn migrain atau stress tapi dah overstress hampir kepada kemurungan...serius mak bkn tak nak jage kesihatan tapi mak maybe letih dan penat ulang alik dan berfikir kot...bile sakit suami,ibu,ayah dan beberapa org lagilah membantu kami...really appriciate..

bile tengok en suami kena uruskan semua lagilah sedih..pas dapat kate2 semangat dari suami,doktor,ibu,ayah barulah mak kuat blk...syukur alhamdulillah semuanye kini dh kemvali asal...

Tiada ulasan: