yang teristimewa dan tersayang...

yang teristimewa dan tersayang...

Jumaat, 22 Jun 2012

entri khas utk en suami:-)

salam pagi jumaat...mesti pagi ni orang yang baca blog mak rase loya...takpelah yg nk loya tu coz mak tak loya pon...pagi ni just nak wat ucapan bebanyak terima kasih kat en suami...

kenapa ye nak buat ucapan terima kasih...erm..dalam mase seminggu ni ayah berjaya jage anak2 sendiri pada waktu malam sementara mak dok study utk exam minggu depan...ayah tak mengeluh pon sebaliknya mak tahu ayah happy coz tak yah berebut ngan mak nak bagi musyrif susu dan tak yah berebut ngan mak buat susu utk anak2...hehe...org lain berebut dan bergaduh coz mls nk wat tu semua tapi ayah ngan mak berebut nk wat tu semua...

pagi ni plak mase nak g keje mak bgtau ayah teringin nak makan bubur mcd tapi lalu kat mcd tadi ramainya org...so,tak jadiklah beli...mak bgtau ayah tak tau nk bekfes ape dah...tiba2 tengah mak beli roti canai kat opis ayah dtg antar burger kfc...huhu...tq lah syg..at last ayah yg mkn roti canai tu...huhu...

semalam mak ade tanye ayah satu soalan tapi ayah berat nk jwb...rupe2nye ayah ade order something utk wat surprise tapi sygnye benda tu dah abis...cian ayah nk wat surprise tpi tak dapat...xpelah syg...next time jelah booked..lagipon sy blm lagi rase perlu benda tu...

tq jugak utk en suamiku coz bagi hadiah pas sy bersalinkan musyrif...biasenye klu dpt anak pompuan mesti kena lengkapkan anak pompuan dulu tpi bila dpt anak laki mak yg dpt lbh...hehe...baru2 ni pon dpt lg...tq so much syg...

ape pon tq en suamiku coz kamu cube jadik yg terbaik utk sy ngan anak2...love u so much..

Tiada ulasan: