yang teristimewa dan tersayang...

yang teristimewa dan tersayang...

Isnin, 12 November 2012

hepi 5th anniversary:)

sabtu lepas pada tarikh yang sangat cantik 10.11.12 genap usia perkahwinan kami lima tahun...syukur alhamdulillah..tiada sambutan yg istimewa for this year coz musim hujan yang xmennetu sekarang ni ditambah kesihatan anak2 yang xberapa baik..tapi yang penting dapat bawak anak2 g jalan2 walaupun sekejap...

pagi sabtu tu bawak anak2 g tgk ikan di aquaria,klcc..balik tu singgah stadium taman tasik ttiwangsa untuk lihat karnival upin ipin..walaupun dapat belikan buku dan air botol kegemaran mereka tu dh cukup wat kami...malam tu ingat nk dinner kat luar tapi dah terperangkap di wangsa maju..ingat nk g beli pampers di jusco je tapi disebabkan hujan lepak umah ibu..at last ibu sediakan dinner utk malam tu..walaupun lauk yg simple tapi sedap..air tangan ibu kan:)

malam tadi just dinner kfc ngan anak2 kat umah coz lihatkan keadaan musyrif yang sedang sakit mata...cian anak2 mak semua tak sihat...tapi ptg tu ibu dah lanje makan durian udang merah ngan musang king...gile terangkat...lupe tgh demam..huhu..tq ibu..mak ngan ayah pon tak sht tapi kena kuat coz nak jage anak2 yang tidak sht...kire mak pecah rekod tak sht dah seminggu tapi masih gagah g opis..biase dah jumpe doc tapi kali ni rawat sendiri...huhu..

tu je cerita untuk perjalanan dua hari ni...kepada en suamiku mohamad fikri bin anuar selamat ulangtahun yang kelima..serius macam rase baru je lg kawin coz ari2 kite bercinta kan...hehe..saya nampak mata syg ade air mase wish kat saya kelmarin coz syg sedih  takde hadiah special utk saya kali ni..saya kawin ngan syg pon bukan sebab harta tapi kasih syg yg syg bagi kat sy ngan anak2 kite...sy takde pon harapkan ape2 hadiah coz saya pon dok bz ngan test, ngan kesihatan anak2 lagi, dengan nak masuk umah baru lg...so,jangan sedih sgt tau..seperti yg sy kate kat syg ape yang terjadik sy akan tetap di belakang syg..tq jadik suami dan ayah kepada anak2 kita..I LOVE U SO MUCH...harap kite akan kekal bersama hingga hujung nyawa..

2 ulasan:

Norayyan berkata...

happy anniversary akak..semoga allah swt murahkan rezeki akak sefamili.. dan bahagia disampaing suami dan anak2..

nur rabiatul adawiyyah berkata...

tq...amin