yang teristimewa dan tersayang...

yang teristimewa dan tersayang...

Jumaat, 8 Februari 2013

rumah baru:)

semalam bertarikh 07/02/2012 adalah waktu di mana malam pertama untuk kami anak beranak berada di teratak baru kami...hepi sangat walaupun tak abis kemas lg sebenarnya..ape pon syukur teramat sangat coz akhirnye impian menjadi kenyataan. anak2 ok cuma marissa masih tidak biasa lagi..mane tak nye dari lahir dok di wangsa maju je sampai dah balik umah baru pon dok ajak balik umah lama balik...kesian icha...

dalam fikiran bila dah masuk umah baru nak buatlah kenduri sikit. lagipon hari lahir icha yg ke 3 tahun pon sebulan je lg...leh lah celebrate skali. kali ni nak buat tema helllo kitty tapi dok blm abis lagi beli barang2 nye...pening..ape pon next week dh kena mula survey ape2 yang patut:)

Tiada ulasan: