yang teristimewa dan tersayang...

yang teristimewa dan tersayang...

Selasa, 18 Jun 2013

hepi besday in advance my boy:)

esok genap muhammad musyrif bin mohamad fikri dua tahun...nape awal mak dah publish ini entri???
jawapannye biarlah blog mak kan..hehe...setiap kali tiba besday kamu mak mesti jadik sayu..cube nak lupakan tapi amat sukar..rase berdosa sampai sekarang..kalau mak jage2 betul2 mesti kembar kamu pon dah besar dan cerdik mcm kamu...

takpelah Allah lebih tahu apa yang terbaik utk mak kan...ape pon kepada Muhammad Musyrif Bin Mohamad Fikri selamat hari jadi yang ke-2 tahun..mak ngan ayah sentiasa doakan yang terbaik untuk anak2 mak..

ape yang kamu boleh buat ye pada umur kamu sekarang...alhamdulillah takdelah mak risau nak bawak kamu jumpe nurse esok coz kamu dah boleh cakap sekarang..walaupun pelat tapi mak faham..kalau nak makan kamu akan cakap nak akan..ok lah kan..yg paling kelakar bile kamu nak minum air sirap sejuk kamu akan kate nak ayap juk...huhu...

masih maintain lagi berbotol susu dan berpampers same macam kakak marissa kamu..masih menjadi anak lelaki yang manja..masih tidur atas badan...masih nak didukung...yang penting masih maintain hensem k..moh le layan gambar kek yang ayah dan mak siapkan ni..tapi esoklah baru potong ye syg..






Tiada ulasan: