yang teristimewa dan tersayang...

yang teristimewa dan tersayang...

Khamis, 13 Jun 2013

holiday ke terengganu:)

bulan lima yang lalu lepas pilihanraya kami sekeluarga going to holiday..asalnye nak gerak 5 kereta sekali tapi tak blh coz mak dapat interview utk naik gred dan akhirnye kami tertinggal coz semua bertolak rabu malam..mak je jumaat pagi br bertolak..huhu..at last semua balik sabtu kami pon balik sabtu coz kalau tinggal tak tau nak g mane plak..hehe..takdelah shopping sgt just beli ape yang patut je..yang beli dapat gak baju kelawar utk anak2 dara pakai malam raya nanti ngan sepasang baju utk musyrif gak..

kami stay kat hotel seri malaysia kuala terengganu..memang tak best langsung..kami boleh bagi satu bintang je kot..mak pon silap sebelum nak tempah mase kat matta fair tu mak review dulu pasal hotel tu tapi nak cepat beli je..at last kesian kan anak2 yang tujuh orang takde swimming pool..bosan mereka..layanan pon kureng..mase nak check in mereka kurang bg layanan..macam nak marah pon ye gak..sepanjang di sana kami wat pemerhatian kat pekerja nya memang diaorg ni semualajadi macam tu kot..

ape pon memang takde ape yang menarik pon di sana..no more ke sana..tunggu anak2 wat permintaan ke sana baru g kot..huhu..takpe terubat sikit coz next week insyaallah kami akan ke melaka plak..ape pon mau enjoy saja..layan gambar..:)

 3 buah hati ayah ngan mak...sila abaikan cara marissa pakai cekak rambut..huhu

 our big family:)

pam minyak gambang kalau tak silap..ni nak balik dah...

Tiada ulasan: