yang teristimewa dan tersayang...

yang teristimewa dan tersayang...

Selasa, 11 Jun 2013

member day aeon taman maluri esok...






nampak gambar kat atas?????yes, esok adalah hari untuk mak ngan ayah mau shopping..target kali ni mak nak soping sakan utk hari raya..yang wajib baju raya anak2 mesti settle gak esok..yelah bile dah ade tiga orang anak ni mak kenalah spend lebih kan..biasenye seluar jeans wajib tiga pasang sorang dan utk boy mak haruslah lima helai seluar pelbagai...disebabkan kakak kate tak nak dah pakai dress paras lutut mak kena tambahlah koleksi seluar kakak maisarah dan marissa...

macam biase mak ngan ayah memang wajib amik cuti yelah belum ade dalam kamus hidup mak amik half day untuk g soping2..amik cuti terus lagi senang...ape pon kepada yang pegi esok kalau terjumpe tegur2 lah ye...selamat membeli belah:):):)

Tiada ulasan: