yang teristimewa dan tersayang...

yang teristimewa dan tersayang...

Isnin, 26 Ogos 2013

nur maisarah genap 5 tahun

19hb yang lepas genap anak sulung mak 5 tahun..kejap je kakak dah besar..kadang teringat lagi mase peknenkan kakak dulu..bulan pertama dah diduga dengan sakit perut yang teramat sangat...nasib baik cepap g spital..mase kakak lahir pon ayah terkejut tgk kepala kakak lonjong macam alien tu..pas tu tengok ada tanda lahir yang besar kat kepala kakak wat mak rase sedih..lepas doc dah scan bagai baru mak lega..kepala kakak pon lepas je urut ari2 baru ok..doc kate laluan dah mcm tu sebab tu kepala kakak lonjong..

mase besday kakak sarah aritu mak tak watkan kek pon coz nanti bukan kakak ngan adik2 makan..pas tu mak plan nak wat besday 1hb ni tapi tempat yang mak nak wat tu dah fully booked..takde rezeki tahun ni nak wat kat situ...takpelah maybe next time..tapi mak ngan ayah dah wat kan kek special utk kakak..kek ni mak tak penah wat tapi bile sekali wat gile punye sedap kek ni..





 insyaallah sebelum wan berangkat ke tanah suci mak ingat nak wat makan2 sikit utk wan ngan kakak..maybe majlis kecik je kot..masih dlm perancangan bersama en suami tapi yang pasti wat kat wangsa maju je..umah ibu sy:)


Tiada ulasan: