yang teristimewa dan tersayang...

yang teristimewa dan tersayang...

Selasa, 3 Februari 2009

cuti..




3 hari cuti terisi kali ni..sabtu ader kelas. Ahad g umah mertua coz dah seminggu atuk tak tgk maisarah..so, sampai tghari lepak kat sane..after that balik umah ibu coz dah janji nak bawak karipap g umah mel petang tu..tapi sebelum sampai umah sempat gak g beli sandal baru untuk saya dan hubby...hehe..pas tu balik mandikan maisarah dulu coz tgk dier mcm dah letih je...pas dah siap2 kitaorg bergerak ke umah mel..dalam kol 3.45 petang sampai kat umah mel..lepak sampai kol 8mlm. Seronok sangat coz dah lame kan tak jumpe kawan2..dapat jumpe eja,diana,shaz,cibob..yang lain mcm biase tak dapat join lah..anyway, thanks mel coz layan kami semua..sorilah sshkan ko...tapi ape2 pon sedap masakan korang berdua. Insyaallah ader ms nnti aku wat kat umah aku plak...hehe...mulenye nak lepak sampai kol 6 je..tapi maisarah sedap plak tido sampai kol 7..hubby kate better maghrib di rumah mel dulu pas tub r balik umah..tu yang kol 8mlm baru gerak ngan shaz sekali..saya yg awal sampai sy yg akhir balik...hehe..

Tiada ulasan: