yang teristimewa dan tersayang...

yang teristimewa dan tersayang...

Rabu, 4 Februari 2009

holiday..

semalam ader bincang ngan hubby nak g holiday ngan maisarah sekali coz pas kawin takde pon g honeymoon lagi just g penang ngan johor coz ader keje mase tu. so hubby ikut sekali ms tu.tapi tak sempat nak jenjalan coz nak kejarkan mase balik kl coz byk benda lagi nak settle..ingat hjg bln ni or awal bln 3 nak g jalan tapi tgh buntu nak g mane coz tak leh g tempat yg ader air terjun or sungai coz bawak maisarah..nak g langkawi lagi leceh coz nak kena bawak byk barang maisarah..ingat nak g tempat yg terus je bawak keta sendiri tanpa tukar2 pangangkutan lain..tapi tak leh nak g tempat sejuk coz maisarah alergik...doktor sahkan maisarah alergik so jgn bwk dier g tempat2 sejuk..kwn2 yg baca blog sy ni leh tak tolong kasik pandangan?

Tiada ulasan: