yang teristimewa dan tersayang...

yang teristimewa dan tersayang...

Jumaat, 13 Februari 2009

kelainan...pregnant ke?

Erm...sekejap je rase dah ari jumaat balik..rsnye baru je cuti last week..rsenye sejak seminggu yang lepas ader something lain kat diri saya ni..pregnant ke saye ni? Rasenye lain macam..mmg tak rs loya2 tapi bile ingat keadaan pregnantkan maisarah dulu lebih kurang je rasenye sekarang ni.. seminggu ni saya mmg rajin sangat ke dapur..hubby pon nampaknye macam pelik coz ari2 nak mask..sampai sarapan pon kadang2 siap buatkan utk hubby...tapi ms pregnant kan maisarah saya pemalas skit..hehe..sekarang ni plak asyik sibuk nak carik buah yg bulat2..hubby kate nak buah ape sayang...saya just nak sangat nak mkn langsat, manggis, limau ngan mata kucing..semlm pegawai saya kak rita bagi buah limau..ptg semlm ajak hubby g pasar mlm coz nak g carik buah langsat..dapat gak..hubby kate pregnant ke?sy kate tak tau lagi coz blm ms utk test..lagi 5 hari saya akan test..huhu..dulu ingat lagi ms pregnantkan maisarah mmg tak tau pregnant tapi ayah saya rs sy pregnant mase tu coz tak sempat kalau nak mkn sesuatu..ingat dulu ms cousin saya tunang saya bgtau ibu nak mkn sambal ikan bilis goreng..ibu kate nnti balik umah ibu wat..tapi saya ajak hubby balik awal dulu dan terus wat sendiri..kalau ikutkan ms tu br 3 minggu tapi dah mule rase..ntah2 kali ni same gak kot..haha...lagi satu dulu selalu sakit perut macam salah mkn..asyik tercirit je untuk 2,3 hari..benda yang same berlaku lagi..huhu..erm..5 days more before testing..tak sabarnye..

Tiada ulasan: