yang teristimewa dan tersayang...

yang teristimewa dan tersayang...

Khamis, 12 Mac 2009

maisarah jatuh katil...

Pagi semalam my sis sms bgtau my litlle daughter jatuh dari katil..mase tau tu rs sedih sangat tapi ape2 pon saya kena call my sis dulu..along kate maisarah ok..mase mandi leh gelak2 lagi..rase legal ah skit..saya bgtau hubby..hubby kate nak wat macam mane..benda dah jadik..lgpon maisarah sekarang tgh lasak..so, pas ni tak leh tido atas katil lagi...pas sy berbuke semalam saya terus bawak dier g jumpe doctor hisham adam..doktor favourite kami sekeluarga..pas check doctor kate maisarah ok..sambil tu sempat lagi tanye tentang pemakanan yg harus diberi kepada maisarah..saya dah dapat nasihat baru..thanks doctor hisham..lagipon mmg nak check up hubby sekali..after amik ubat kami pon pulang ke rumah..

2 ulasan:

Zizei berkata...

alaa kesiannya,
saya pun pernah rasa apa awak rasa.
masa tu wife tinggalkan dengan saya
tapi saya tertido..
last2 dia jatuh.. kesiannyelahhh

i rasa apa awak rasa... :)

nur rabiatul adawiyyah berkata...

thanks...mmg kesian bile tgk muke dier balik dari keje semalam..