yang teristimewa dan tersayang...

yang teristimewa dan tersayang...

Isnin, 16 Mac 2009

matta fair...

Erm...semalam kami sekeluarga g ke matta fair..ramai gile org..mase sampai sane mmg niat kami satu je nak carik hotel di penang coz kami sekeluarga akan ke penang hujung bln ni..huhu..ronda punye ronde tak jumpe2 gak..pas tu hubby kate takpelah kite terus g carik hotel kat penang jelah..saya pon kate ok lah kalau macam tu..tiba2 bile dah nak balik baru kami terjumpe penang tourism..tanye kat dier hotel di penang mereka suggestkan tanjung bungah beach resort..cantik..hehe..kami amik bilik yang mengadap laut..just rm110.00..ok lah harga tu utk hotel yg sebegitu..hehe..rasenye tak sabar nak ke sana..ni adelah pertama kali maisarah nak g jln2 jauh..hubby kate kali ni g kena relaks2 je jangan bawak benda2 yg leh menganggu..huhu..event di sana ader wifi pon hubby kate tak yahlah nak bawak our laptop..hehe..nnti we will share our experience di sana..yahooooo..............

Tiada ulasan: