yang teristimewa dan tersayang...

yang teristimewa dan tersayang...

Isnin, 2 Mac 2009

my cousin weeding at klang




Last week takde ape yang terjadi kecuali kat ofis kami ader perhimpunan bulanan dan weeding sepupu yang saye paling rapat iati azril..pak andak kepada maisarah..rsnye tak minat nak cite pasal perhimpunan bulanan coz ader byk benda yg terjadi yg watkan saya tak minat nak cite tapi di sini nak fokuskan ttg perkahwinan cousin sy..semalam kami semua ke klang..(rantau panjang)..semalam azril dan iznor bersanding di sebelah pompuan..for both of u selamat pengantin baru..nntikan kedatangan kami ke melaka pada 7hb ini..tak sabar rasenye nak balik kg coz pas bersalin mmg tak jumpe lagi sedara mara yg ramai2..hehe..rs penat sangat semalam coz kedaaan cuaca..nasib baik maisarah tak meragam..lega skit..yg kelakarnye ms panas maisarah tunduk je..ingatkan dier akan menangis..pas settle mereka bersanding baru kami pulang..after balik umah saya sms diana my fren tanyekan adat2 org jawa kawin..bile tgk mmg unik amalan mereka but seronok coz mereka semua sepakat wat keje..kat sini saya akan letakkan picture my cousin..

Tiada ulasan: