yang teristimewa dan tersayang...

yang teristimewa dan tersayang...

Isnin, 2 Mac 2009

sabtu dan ahad plak..

Sabtu pagi2 dah bgn..ingat nak kuar awal tapi hubby kate jom g umah ibu dulu coz kat blok ibu ader gotong royong..saye kate kalau sayang tak kisah saya ok je..dier pon ok so kami ke rumah ibu dulu..pas dah tolong, kami bertolak ke jalan tar..firestly hubby kate kite kena g sogo dulu coz nnti takot ramai org menjelang petang..jalan punye kalan jumpe gak baju maisarah..tapi sedihnye just dapat baju coklat berbungakan warna pink..hubby kate takpelah..nak wat macam mane kan..dah settle kat sogo kami ke jakel coz kena carik kain nak wat baju untuk my sis weeding..temanye ungu..so,senang lah nak carik baju..pas carik baju kami ke kedai yang org pompuan suke..hehe..ape lagi..my favourite shop..(emas lah)..hehe..pas kawin tak penah lagi beli barang baru kecuali barang anak..kali ni kami beli barang maisarah dan saye..hehe..botak pale hubby..hehe..dah lame kami tak shopping sakan macam ni..dapat satu mase kami mmg ranap2 kan duit kami..huhu..dah penat kami pon pulang ke rumah ibu coz ahad nye saya ader kelas..ahadnye ader kelas dan kelas kami pada hari tu abis kol 2..ape lagi melonjak kesukaan lah kami..hehe..pas tu sis sy ader call bgtau yg ader handycam kat courts akn jual murah..tapi must buy cash lah..bkn second hand ye..saye dengar murah saye ajak lah hubby g..then bile hubby kate dier minat saye pon belikan lah utk dier..ingat nak surprise kan dier tapi tak dapat..hehe..ape pon for my hubby thank you for everything..

Tiada ulasan: