yang teristimewa dan tersayang...

yang teristimewa dan tersayang...

Selasa, 17 Mac 2009

sedihnye...

Last week kami ader kelas sains pengurusan. Then kami dapat info bahawa makmal kami akan diadakan di jb pada 18-22 mei..sblm pengumuman tu saya dah semangat nak g lah coz takdelah lame sangat kan..pas tu bile tau akan wat pada 18-22 mei terus tak dapat g coz my sis nak kawin 23hb tu..takkan lah saya nak g jb gak kan..nnti ape plak kate sedara mara..pas tu bgtau kat hubby yg saye tak dapat g..hubby kate takpelah..dah takde rezeki..hubby kate kalau dier bukak course ni selama seminggu next year dier akan temankan g ke sana..nak wat macam mane kan..dah takde rezeki..sedih gak tak dapat join kawan2 kawin..mungkin ader hikmah tak dapat g tahun ni..at last semester depan saya akan ambil subjek etika professional dan English..

Tiada ulasan: