yang teristimewa dan tersayang...

yang teristimewa dan tersayang...

Isnin, 20 April 2009

ahad 190409...




erm..semalam hubby ku keje awal2 pagi..so, kol 11 dier dh balik..kitaorg tak tau nk g mane coz semua tempat dh g..lgpon maisarah br sihat skit..perancangan awal mmg nk g kilang pureen coz wat jualan murah..tapi rs macam malas plak..tapi hubby kate jom lah g gak coz dier nk tgk barang utk maisarah..sampai sane terkejut gak coz ramai org sangat2..tapi best lah dapat tgk brg2 bb..tapi kami tak lah membeli byk sangat coz maisarah punye brg dah byk..tgh carik kan kasut utk maisarah hubby tunjuk kat saye kawan lame yg kami dah lame tak jumpe..saya pon terkejut..kami jumpe nieyl dan hubby dier..ingatkan dier dah lain..tapi tetap gile2 macam dulu..dier dok datang beli brg pink utk anaknye..comel tgk dier pregnant..dah 6 bulan..awal bln ogos dier akan bersalin..dier kate macam tak caye saya akan kawin ngan hubby saya..hehe..pas abis borak2 kami pon balik..tapi hubby kate kena g jusco coz kena carikkan cawan utk maisarah minum coz kat jusco wangsa maju takde benda tu..dah settle semua kami pon balik lah umah..penat gak coz malam tu nak kena study utk paper final rabu ni:)mesti kwn2 ku yg lain dah abis study..hehe

Tiada ulasan: