yang teristimewa dan tersayang...

yang teristimewa dan tersayang...

Rabu, 1 April 2009

bercuti ke penang..






erm..macam mane ye nak start story ni..last week ari sabtu kami sekeluarga g ke penang..seronok gak coz dapat lari dari kl..mmg g sane tak plan nak jalan sangat coz kami nak berehat sepuas2nya..sampai kat sane kami terus ke tanjung bungah check in hotel di sana..after that kami pon bertolak ke bayan lepas iaitu ke rumah syuhada..my ex-roomate..thanks to syuhada sekeluarga coz menghidangkan kami makan tghari pd ari tu..tapi kami sampai umahnye kol 5 ptg..hehe..malam tu kami sempat ke jusco penang..balik mlm tu plak ujan..apa lagi terus tido..ahad mmg kami tak plan nk g mane2 coz hubby kate pas bekfes kite just jalan2 kat town jelah..sempat belikan jeruk dan sotong utk buah tangan org di kl..hehe..petang tu hubby kate nak biar maisarah mandi di swimming pool kat hotel..so, malam tu baru kami kuar jalan2 kat sane..isnin sebelum nak balik kami sempat singgah beli buah tangan lagi coz tak cukup..hehe..our next trip was terengganu..tak sabar plak coz dah lame tak g..huhu..

Tiada ulasan: