yang teristimewa dan tersayang...

yang teristimewa dan tersayang...

Rabu, 8 April 2009

besday yang ke 25..hehe..tua dah..




Jap je rase saya dah masuk 25 tahun semalam..ingat nak cuti tapi keje banyak nak kena settlekan..pagi2 lagi dapat ucapan khas dari my lovely hubby..on the way nak g keje hubby bagi kotak hadiah..bukak2 tgk hubby bg jam..thanks sayang for the watch..hubby ader tanye pagi tu nak g mkn kat mane..hubby saya mmg jenis terus terang..takde surprise2 ni..tapi petang 2 kami dh plan nk g tgk ammar..pas tgk ammar kami amik maisarah kat umah ibu. Pas solat maghrib kami terus gerak ke klcc coz kami same2 kepingin nk mkn a&w..kat area umah kitaorg mmg takde jumpe a&w..g jalan2 jap pas tu terus balik umah..sampai umah sempat lagi tgk cinta utk ain..mmg layan cite tu..after that kami pon zzzz....

Tiada ulasan: