yang teristimewa dan tersayang...

yang teristimewa dan tersayang...

Jumaat, 3 April 2009

bosan plak...

napelah dari semalam lagi saya rase bosan sangat ngan idup ni..hubby tanye gak nape ngan saya..nak kate datang bln dah nak tamat..tapi bosan je..rase macam kosong je..pale ni plak sakit je..nak kate ader mslh rasenye takde..ape nak buat dan beli hubby bagi je..tapi ttp rs bosan..tadi g sogo beli present utk bb my frenz yang bakal lahir pada bln 7..tapi tak leh tunjuk gambar coz tak surprise nnti..tapi sempat gak g beli baju maisarah..

Tiada ulasan: