yang teristimewa dan tersayang...

yang teristimewa dan tersayang...

Isnin, 6 April 2009

keluhan..



erm..kelas dah berakhir sabtu lepas..pas ni just tunggu final exam yang akan diadakan pada 22/04/09 dan 04/05/09..berdebar gak rasenye..takot pon ader coz bln ni dan bulan depan jadual padat sangat..kadang2 rase tak larat sangat..dan kalau leh mmg nak belah je diri ni kepada beberapa bahagian..hubby kate tak baik cakap macam tu..tapi hubby kate mmg makin penat sekarang ni coz kena plak my sis nak kawin next month...everything saya kena settlekan..nasib baik hubby jenis faham..tu yg rs lega skit..kesiannye kat maisarah..tapi nasib baik dier anak yang baik..tak banyak wat ragam..tapi bile tgk dier terus ilang penant ni dan automatik leh je handlekan dier.. tak taulah bile kami akan dapat berehat ngan tenang je..

Tiada ulasan: