yang teristimewa dan tersayang...

yang teristimewa dan tersayang...

Rabu, 6 Mei 2009

aqil qayyum...

erm..lame plak rsnye tak update blog ni..yelah bz ngan exam pas tu maisarah demam balik..maybe sebab nk jalan..semalam pon dah mule tatih skit2 kat tv..walaupun demam dier tetap aktif macam biase..semalam bawak dier g monthly check up..alhamdulillah beratnye dah 8.4kg..balik dari g check up g tgk seorang lagi kelahiran umat nabi muhammad bernama aqil qayyum..comel sangat..dilahirkan pada 4 mei 2009 di pusat perubatan naluri dengan berat 3kg..comel sangat anak lelaki kepada pasangan aqilah dan suami..kesian tgk aqilah coz dier meneran sampai muke dier jadik macam bekas luka2..itulah dier pengorbanan seoarng ibu melahirkan anak..dier kate terpakse amik epidural coz tak tahan sangat sakit..rupenye dier dah lewat dari due..sepatutnya due pada 25 april 2009..sempat lagi g exam kelmarin..balik dr exam terus g spital utk bersalin..huhu..ape pon tahniah utk aqilah dan suami...

2 ulasan:

mRs aGed berkata...

aqil qayyum...knpa ramai sgt org nama mcm abg agil......bila lar masa aku plak kan atul?

nur rabiatul adawiyyah berkata...

erm..hehe..org minat sangat name aqil ni..kwn aku kat opis pon name anak dir aqil gak..sabar..insyaallah ader ko punye rezeki nnti..tak mau pk2 sangat tau..ape2 masalah share ngan aku..