yang teristimewa dan tersayang...

yang teristimewa dan tersayang...

Selasa, 26 Mei 2009

shopping time...huhu..


erm..semalam masih cuti lagi dan kami tak tau nk g mane..mule2 nk plan nk g wet world shah alam tapi last2 tak jadik coz ramai yg tak leh mandi..hehe..so, tukar plan ke ikea damansara..saya ngan hubby mmg tak kisah lah coz mmg nk g sane carik kan barang utk maisarah..tapi ape yg nk dicarik tu takde..just dapat brg umah jelah..huhu..kat atas tu antara brg yg kami sempat beli..sempat gak lah tolak 2 troli..mmg penuh bonet keta masing2..sesekali g mmg macam tu lah..so, petang semalam baru saya,hubby dan maisarah pulang ke rumah kami..penatnye tak yah kate lah..

Tiada ulasan: