yang teristimewa dan tersayang...

yang teristimewa dan tersayang...

Selasa, 30 Jun 2009

ahad yang tenang...




ahad pagi mmg saje bangun lambat selepas solat subuh...masiarah pon bangun lambat..dalam kol 8 hubby kate jom kite g kepong..bawak maisarah main basikal..mmg best coz this is the first time kami bawak basikal nye kuar...pas g taman di sana kami terus ke jualan kilang di bukit maluri kepong..tujuan nye nk tgk jualan barangan utk majlis maisarah nnti..tapi g sane banyak yg dah abis..at last kami pulang ke rumah ibu ptg tu..selepas mkn dan solat zuhur kami bergerak ke chow kit untuk mencarik belon..bukan senang nk carik satu warna je..tu yang terpakse g sane..kami dah memilih tema utk majlis tu nnti dan kami memilih warna biru putih..baju sudah di order..tunggu nk sampai je..petang tu saya dan hubby g beli durian..ni lah first time saya makan durian dari peknen sampailah bersalin..mmg best tapi makan tak banyak lah coz saya ni migrain..hubby kate mkn sekadar untuk merasa bukan mengenyangkan..so, kena ikut arahan..hehe..so, malam tu kami just lepak umah ibu coz isnin saya cuti lagi..

Tiada ulasan: