yang teristimewa dan tersayang...

yang teristimewa dan tersayang...

Isnin, 15 Jun 2009

aktiviti hujung minggu...

erm..nk update blog semlm dan kelmarin mmg tak smepat..lagipon segala peralatan di rumah saya..huhu..jumaat mlm tu kami seramai 18 orang g melepak mkn di kfc..macam baise ni semua my mom yang belanja coz ari tu kami telah bekerja keras utk perkahwinan abgku yg tersayang..ape pon terima kasih ibu coz belanja kamis emua..tak sempat nk amik gambar..sabtu macam biase pagi2 lagi dh g umah ibu..lepak2 sebelum nk g umah mertuaku coz ader birthday party for 4 persons....nk g menolong awal2 kakak iparku kate takde keje...so, petang tunggu hubby balik keje baru kami pegi..malam baru majlis berlangsung...mlm tu gak hubby kena masuk keje balik..so, adik ipar saya lah temankan tido..tapi mlm tu maisarah punye lah hebat..tak penat..tido kol 1.00 pagi..itupon setelah sepupu2 nye tido dan lampu dipadamkan..ape pon mmg best majlis mlm tu..tak sempat nk amik gambar coz bz mkn..hehe.

Tiada ulasan: