yang teristimewa dan tersayang...

yang teristimewa dan tersayang...

Selasa, 30 Jun 2009

cuti yang merehatkan...

erm..semalam saya cuti..bangun mmg lambatlah..pas tu call taman tema air desa water park..hampa nye bile dier kate tutup plak semalam..so, kami tak tau nk g mane dan saya cadangkan masing2 bawa hala tuju masing2..last2, saya, hubby, maisarah dan kakak saya g sogo..ingatkan ader sale tapi g sane takde plaks ale..kami tak lepak lamelah coz petang nye nk g melawati coz g tempah bekas2 utk besday maisarah..arini baru g amik..pas dah settle kami ke pasar malam dan malam nye hanye lepak di umah ibu coz angah baru balik dari indonesia..die ke jakarta dan bandung..dier kate mmg best ke bandung..dier bawak balik ole2 untuk kami..yang paling banyak dapat ader lah masiarah..dier mmg manje ngan pakngah nye..semalam jumpe2 tak nak dah minum susu dan hanye nak berpelukan ngan pakngah nye.pakngah nye belikan 3 baju dan sepasang kasut..mmg cantik2 semuanye..thanks to angah dan kak intan..

Tiada ulasan: