yang teristimewa dan tersayang...

yang teristimewa dan tersayang...

Isnin, 22 Jun 2009

father's day..


semalam adalah father's day..sedih skit coz ader kelas...dan hubby pon tak keje..sementara tunggu saya balik kelas dier jagelah maisarah..cian dier baru balik keje mlm dah nk kena jage anak..nasib baik dapat hubby yg baik banget...plan ingat kalau dapat balik awal nak g tgk baby yg baru lahir dan nk lanje hubby g mkn mlm..bile semalam lecturer kate leh balik awal, rs happy sangat..so, first sekali mmg kami nak g tgk baby aiman hakimi..lahir pada 16hb jun 2009 dengan berat 3.1kg...comel sangat baby kepada badrul dan isteri...nnti ader mase saya upload gambarnye..so pas tu g tgk baby girl plak..namenye adilia..anak kak ina..lahir pada 1 jun 2009 dengan berat 2.6kg...macam maisarah..bile tgk adilia teringat masiarah mase baby..comel macam tu lah..last sekali petang semalam kami ke rumah mak sedara sebelah hubby tgk baby kepada nor..baby boy yang diberi nama muhammad najwan..lahir pada 5 jun 2009 dengan berat 2.6kg jugak..ketiga-tiga baby yang saya pegi tgk semuanye tido je..rase macam tak sabar dah nak dapat bb lagi..seronok bile dapat cuti berpantang lagi..first time mmg rs macam boring..tapi kali kedua nnti mesti syok coz dah ader 2 anak..sekurang2 nye dapat tgk gelagat masiarah melayan adiknya nnti..huhu..ya allah, kurniakanlah anak yang kedua kepadaku secepat mungkin..amin..ingat mlm tu nak ajak hubby makan malam tapi kakak ipar call ms sampai kat umah mertuaku mintak tunggu coz nak celebrate fathers day kat umah ayah mertuaku..kepada kedua-dua ayah saya selamat hari bapa..semoga ayah2ku sentiasa sihat selalu..

Tiada ulasan: