yang teristimewa dan tersayang...

yang teristimewa dan tersayang...

Rabu, 17 Jun 2009

frustnye...

semalam saya pose..tapi separuh hari je coz period saya datang balik..erm..nak buat macam mane kan..takpelah..next time sambung pose balik..ader 7 hari yang perlu diganti...semalam pon mmg dah plan nk mkn masak lemak cili api udang dan jemput2 ikan bilis..balik semalam terus masak..mmg puas hati coz hubby puji..tapi sebelum balik umah sempat singgah kfc coz sejak kfc kuarkan perisa baru ni selalu dah kami pegi mkn kfc..hehe..malam tu sementara maisarah tidur saya ngan hubby design kad utk jemputan maisarah punye birthday party this august,tema dan plan ape barang nk beli dari sekarang..oppss..lupe plak insyaallah kalau takde ape kami akan mengadakan majlis sambut puasa, harijadi maisarah dan akikah nya pada bulan ogos ni..mule2 ingat nk wat pas raya tapi wan nya nak sponsor something for maisarah punye majlis nnti..ape pon saya dan hubby akan wat sebaik yang mungkin utk majlis kali ini..kad jemputan akan diedar pada bulan julai nnti..

Tiada ulasan: