yang teristimewa dan tersayang...

yang teristimewa dan tersayang...

Isnin, 8 Jun 2009

jumaat yang penat...



jumaat still keje lagi walaupun sabtu nye my brother nk kawin dah...balik keje tanpa salin baju terpakse dah ke dapur utk merebus telur..pas tu bungkus telur..family, zubaidah dan sedara ader yg datang tlg..thank you to all of u..malam tu mmg bz dok layan maisarah dan wat keje yg patut tapi mlm tu takdelah lewat sangat kami tido..nampak macam relaks skit dari adek kawin..hehe..kat bawah ni antara barang yang telah saya shopping pada tghari di SOGO...semuanye demi anak tersayang..ader rezeki dier...huhu..

Tiada ulasan: